Zakelijk en publiek groen  

Meer kwaliteitsbeleving voor de buitenruimtes bij bedrijven

Een belangrijk onderdeel van een bedrijfspand is de buitenruimte. Door meer aandacht te besteden aan de kantoortuin, het bedrijfsterras of de entree van uw bedrijf verhoogt u de kwaliteitsbeleving van uw onderneming. Goed ontworpen bedrijfstuinen en terrassen bieden inspiratie, een plek om te ontspannen en de mogelijkheid om de werkruimte te vergroten. Daarbij komt dat buitenruimtes bij bedrijven bij uitstek gelegenheid bieden om in te spelen op de maatschappelijke behoefte aan meer groen in de stad. De ontwerpers van House of Green komen graag op locatie langs om te bekijken wat wij voor de buitenruimte van uw bedrijf kunnen betekenen! Neem contact op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Vastgoed en woningbouw

U werkt iedere dag aan de ontwikkeling of het beheer van woonwijken, huizen, appartementen en kantoren. Wij ervaren met regelmaat dat bij de oplevering van appartementen of nieuwbouwwoningen alles is geregeld, behalve de inrichting van het groen.

Dat kopers en huurders behoefte hebben aan een fijn ingerichte (gemeenschappelijke) tuin of terras hebben wij gezien bij nieuwbouwprojecten zoals: Haags Buiten, De Reder in Den Haag, De Tuinen van Sion in Rijswijk, Park16hoven en New Orleans in Rotterdam. Door meer aandacht te besteden aan het ontwerp en afwerking van de buitenruimte realiseert u een kwaliteitsverbetering en een stimulans in de verkoop of verhuur van uw vastgoed.

Door onze tuin- en landschapsarchitecten in een vroegtijdig stadium van uw ontwikkelingstraject te betrekken, kunnen zij u helpen om een duurzame kwaliteitsverbetering realiseren. Wij ontwerpen en detailleren voor u de gemeenschappelijke en individuele buitenruimtes en ontzorgen u en uw kopers door een professionele uitvoeringsbegeleiding, realisatie en onderhoudsservice. Lees hier verder over de mogelijkheden voor vastgoed en woningbouw.

Publiek groen

In opdracht van gemeentes en groenvoorzieningsbedrijven ontwerpen wij ook voor openbare en semi-openbare ruimtes. Een voorbeeld is dit gemeenschappelijk groen project in opdracht van Staedion. Heeft u een vraagstuk voor publiek groen? Neem contact op met onze specialisten en zij vertellen u meer over de mogelijkheden.

Hotels en horeca

Voor uw horeca- of bedrijfsterras kan het een uitdaging zijn om de optimale mix te vinden van capaciteit en uitstraling. Het terras is het visitekaartje van uw hotel, bar of restaurant en uw gasten moeten zich er helemaal op hun gemak moeten voelen. Het ontwerp en de inrichting van uw terras wilt u tevens laten aansluiten op het interieur van uw onderneming. Lees hier meer over projectinrichting.

Contact

Voor een meer informatie of een vrijblijvende adviesafspraak kunt u contact opnemen met het team van House of Green via info@houseofgreen.nl of 070-7370747.

Contactgegevens

House of Green
Boomaweg 27A
2681 RH Monster (Westland)
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten