Bedrijven en scholen  

Meer kwaliteitsbeleving voor de buitenruimtes bij bedrijven

Een belangrijk onderdeel van een bedrijfspand is de buitenruimte. Door meer aandacht te besteden aan de tuin, het terras of de bedrijfsentree van uw bedrijf verhoogt u de kwaliteitsbeleving van uw onderneming. Goed ontworpen binnentuinen en terrassen bieden inspiratie, een plek om te ontspannen en de mogelijkheid om de werkruimte te vergroten. Daarbij komt dat buitenruimtes bij bedrijven bij uitstek gelegenheid bieden om in te spelen op de maatschappelijke behoefte aan meer groen in de stad.

Vastgoed en woningbouw

U werkt iedere dag werkt aan de ontwikkeling of het beheer van woonwijken, huizen, appartementen en kantoren. Wij ervaren met regelmaat dat bij de oplevering van appartementen of nieuwbouwwoningen alles is geregeld, behalve de inrichting van de buitenruimte.

Dat kopers en huurders behoefte hebben aan hoogwaardige afwerking en inrichting van hun terras of tuin hebben wij gezien bij New Babylon , Haags Buiten, De Reder in Den Haag, De Tuinen van Sion in Rijswijk, Park16hoven en New Orleans in Rotterdam. Door meer aandacht te besteden aan het ontwerp en afwerking van de buitenruimtes realiseert u een kwaliteitsverbetering en een stimulans in de verkoop of verhuur van uw vastgoed.

Door onze tuin- en landschapsarchitecten in een vroegtijdig stadium van uw ontwikkelingstraject te betrekken, kunnen we u helpen om een duurzame kwaliteitsverbetering realiseren. Wij ontwerpen en detailleren voor u de gemeenschappelijke en individuele buitenruimtes en ontzorgen u en uw kopers door een professionele uitvoeringsbegeleiding, realisatie en onderhoudsservice. Lees hier verder over de mogelijkheden voor vastgoed en woningbouw.

15.0004_A

Scholen en kinderopvang

U bent verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van de buitenruimte van uw basisschool, BSO of kinderopvang. Wij vinden dat een schoolplein of speelplaats veel meer is dan een plek voor pauze en frisse buitenlucht. Wij zien het schoolplein als een integraal onderdeel van uw school. De buitenruimte van een school of kinderopvang biedt bij uitstek mogelijkheden voor een gezonde spelaanleiding, meer natuurbeleving (groen schoolplein), maar ook ruimte voor rustplekken waar kinderen samen kunnen ‘chillen’.

Indien u een renovatie of ingreep van een schoolplein of speelplaats overweegt, dan komen we graag onze kennis en ervaring met u delen. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we uw wensen, denken we mee in mogelijkheden en overleggen een stappenplan om tot het gewenste eindresultaat te komen. Veiligheid, spelaanleiding en natuur staan daarbij centraal. Lees hier verder over de mogelijkheden voor scholen en kinderopvang. Wij zijn WAS gecertificeerd.

14.0008_B

Contact

Voor een meer informatie of een vrijblijvende adviesafspraak kunt u contact opnemen met de medewerkers van House of Green via info@houseofgreen.nl of 070-7370747

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesgesprekken op afspraak mogelijk of
kom spontaan langs!