Projectinrichting  

Projectinrichting voor hotels, horeca en kantoren

Voor uw hotel-, horeca- of bedrijfsterras kan het een uitdaging zijn om de optimale mix te vinden tussen capaciteit en uitstraling. Het terras is het visitekaartje van uw hotel, bar of restaurant of een plek waar uw medewerkers en gasten zich helemaal op hun gemak moeten voelen. Het ontwerp en de inrichting van uw terras wilt u tevens laten aansluiten op het interieur van uw hotel, restaurant of kantoor.

House of Green is specialist op het gebied van ontwerp en inrichting van zakelijke buitenruimtes. Wij kijken verder dan alleen het plaatsen van comfortabel terrasmeubilair. Bij House of Green vindt u totaaloplossingen die u de volledige zorg voor uw terras uit handen nemen.

Het ontwerpproces van een zakelijk terras

Omdat geen terras hetzelfde is vertalen onze ontwerpers alle wensen, eigenschappen en technische gegevens van de buitenruimte naar een ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met sfeer, routing, zicht en beschutting. Middels plattegronden, 3D visualisaties en moodboards worden de van toepassing zijnde onderdelen gepresenteerd. Denk hierbij aan het meubilair, plantenbakken of -potten, buitenverlichting, beplantingen, irrigatiesystemen, etc. Vervolgens werken we alles uit tot een definitief ontwerp inclusief de technische specificaties van onder andere het inrichtingsvoorstel, plantenbakken op maat, schaduwoplossingen, beplantingen.

Merken waar wij mee werken

Wij werken met een selectief assortiment aan hoogwaardige outdoorproducten om een kwalitatieve terrasinrichting te kunnen creëren. De design tuinmeubelen van o.a. Gloster, EMU, Vincent Sheppard en OASIQ en plantenbakken van o.a. Eternit, Domani en Flora worden veelvuldig toegepast bij zakelijke projecten. De merken waar wij mee werken zijn stijlvol, robuust, duurzaam en kunnen voor zakelijke projecten op maat aangepast worden qua stoffen en kleuren. Per project bekijken onze specialisten welk merk het beste past bij de uitstraling en functionaliteit van de ruimte en kijken waar nodig ook naar merken buiten ons vaste assortiment. Bekijk hier de merken die wij zoal in ons assortiment hebben.

House of Green heeft op diverse locaties in het land projecten ingericht, waaronder Restaurant Milu in Den Haag, Park Vijverburg in Den Haag en The Anthony Hotel in Utrecht.

Contact

Voor meer informatie of een vrijblijvende adviesafspraak kunt u contact opnemen via info@houseofgreen.nl of 070-7370747