Vastgoed, projectontwikkeling en woningbouw  

Met House of Green creëert u meerwaarde voor uw vastgoed

U werkt iedere dag werkt aan de ontwikkeling of het beheer van huizen, appartementen en kantoren. Wij ervaren regelmatig dat bij de oplevering van nieuwbouwprojecten alles is geregeld, behalve de inrichting van de buitenruimtes. Ook gemeenschappelijke buitenruimtes zoals dakterrassen en binnentuinen worden vaak niet optimaal benut. Door meer aandacht te besteden aan het ontwerp en de afwerking van het groen kunt u een kwaliteitsverbetering en een stimulans realiseren in de verkoop of verhuur van uw vastgoed. Tevens zorgt meer groen voor een hogere waardering van het vastgoed.

Ontwerp, uitvoeringsbegeleiding en realisatie

Door de tuin- en landschapsarchitecten van House of Green in een vroegtijdig stadium van het ontwikkelingstraject te betrekken, kunnen zij een duurzame kwaliteitsverbetering realiseren bij het ontwerp van de entree, binnentuinen en dakterrassen van uw vastgoed. Aanvullend daarop kunnen we partners en kopers ontzorgen door een professionele kopersbegeleiding.

Afhankelijk van uw wensen zijn diverse mogelijkheden denkbaar waarbij House of Green meewerkt aan de kwaliteitsverbetering van uw vastgoed. Met een ervaren team van tuinarchitecten, stedenbouwkundigen en projectmanagers kunnen we, al dan niet samen met de architect, de gewenste buitenruimtes realiseren. Wij vervaardigen daarbij het ontwerp, verzorgen de uitvoeringsvoorbereiding en begeleiden tevens de realisatie.

Kopersbegeleiding

Voor een optimaal rendement bij kopersbegeleiding kunt u ons het beste in een vroeg stadium betrekken bij het ontwerp van de buitenruimte(s). Hierbij kunnen onze tuinarchitecten u waardevol advies geven over behoeftes vanuit de markt en duurzame oplossingen. Vervolgens maken we ter inspiratie een aantal concept-ontwerpen voor de buitenruimte(s).

Gezamenlijk bepalen we de precieze aard van onze samenwerking en afhankelijk daarvan maken wij uitgewerkte tuinontwerpen, 3D impressies, beplantingplannen en waar nodig tuininrichting-voorstellen, passend bij de locatie en uitstraling van het project. Tijdens het verkoopproces kunnen wij het contact met de koper en/of het bouwteam onderhouden om de buitenruimte(s) naar wens en tijdig opgeleverd te krijgen.

Portfolio

Dat kopers en huurders behoefte hebben aan hoogwaardige afwerking en inrichting van hun terras of tuin hebben wij gezien bij vastgoed- en nieuwbouwprojecten als: Haags Buiten, New Babylon en De Reder in Den Haag, De Tuinen van Sion in Rijswijk, Park16hoven en New Orleans in Rotterdam. Voor een indruk verwijzen wij u graag naar ons portfolio.

Contact

Wanneer u geïnteresseerd bent in een kennismaking dan maken we graag een afspraak. Tijdens deze kennismaking zullen we uw wensen bespreken en zullen wij u uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via info@houseofgreen.nl , 070-7370747 of het onderstaande contactformulier.

 

  Contactgegevens

  House of Green
  Boomaweg 27A
  2681 RH Monster (Westland)
  Telefoon: 070-7370747
  Email: info@houseofgreen.nl

  Openingstijden en afspraken

  Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17.30 uur
  Zaterdag en zondag: gesloten