Tuinontwerpstudio Den Haag

 

Tuinontwerpstudio Den Haag  

In de ontwerpstudio van House of Green vindt u de laatste trends op het gebied van tuinontwerp en tuininrichting. Aan de wand en op digitale schermen ziet u beelden van gerealiseerde projecten ter inspiratie. Van de diverse merken die wij verkopen vindt u een selectie van de hoogwaardige tuinmeubelen en plantenbakken bij ons in de winkel en in onze showtuin. Loop gerust spontaan eens binnen.

Bij House of Green helpen we u graag met een persoonlijk advies. Bijvoorbeeld met ideeën voor uw tuin of terras of met het maken van een keuze uit ons complete assortiment design tuinmeubelen. Verder kunt u hier terecht voor winterharde plantenbakken waarbij de tuinontwerpers gelijk met u meedenken over geschikte beplanting en het onderhoud daarvan.

Adresgegevens en openingstijden

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Maandag: alleen open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Adviesafspraken in overleg ook buiten openingstijden en op locatie mogelijk.

Bereikbaarheid, parkeren en OV

De tuinontwerpstudio van House of Green is gevestigd op het Noordeinde 102 in Den Haag. Deze locatie is uitstekend per auto, openbaar vervoer en (bak)fiets te bereiken. Kort parkeren (2 uur) kan voor de deur en in de omliggende straten van het Noordeinde: Oranjestraat, Amaliastraat, Paleisstraat, Zeestraat, Plein 1813, Mauritskade, Prinsegracht. Als u langer wilt verblijven dan kunt u het beste in de nabijgelegeven parkeergarages parkeren (o.a. Parking Noordeinde en Parkeergarage Hilton The Hague – ParkKing Mauritskade). Vanaf het Centraal Station wandelt u via de Lange Vijverberg langs de Hofvijver in nog geen 15 minuten naar onze tuinontwerpstudio op het Noordeinde. Maar ook bus 22 en 24 brengen u binnen een paar minuten naar de halte Kneuterdijk, waar u zo vanaf de Heulstraat het Noordeinde inloopt.

Bestellingen, betalen, ruilen en retour

Net als in onze webshop vinden wij het prettig wanneer u in de tuinwinkel met pin betaald. Creditcard (Mastercard en Visa) kan ook. Voor aankopen in de tuinwinkel van House of Green geldt dat u deze kunt ruilen of retour kunt brengen en uw geld terug kunt ontvangen binnen 8 dagen na verkoop. Producten die op bestelling of met korting gekocht zijn hierop uitgezonderd. Bij het ruilen vragen we altijd de pinbon of factuur en gaan we er vanuit dat uw product onbeschadigd en in de originele verpakking terugkomt. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen met u in overleg treden om tot een passende oplosssing te komen.

Voor productaankopen in de tuinwinkel van House of Green die speciaal besteld moeten worden vragen wij een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Producten die speciaal besteld en geleverd worden kunnen niet meer geruild worden.

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Hemelvaartsdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur!

Adviesgesprekken op afspraak mogelijk of
kom spontaan langs!